Fénysebességgel halad a Szcientológia szerte a világon. De hova?

I LOVE(D) Szcientológia

I LOVE(D) Szcientológia

Lori Hodgson – Szcientológia – a kapcsolatmegszakítás, családok tönkretétele (Tudomásjelentés 2)

2015. április 25. - Ants Group

scientology-knowledge-report_-c.jpg

Itt a következő "Tudomásjelentés" videó: (video hossza: 2:10)

Ez a hölgy szintén több mint 30 évet töltött a szcientológiában, Az ő rövid története a következő:

Annyi a megrázó történet, ami arról szól, amit a szcientológia elkövet emberek ellen, hogy sokszor nem is tudom, hogy melyik részét írjam le egyáltalán. Ráadásul a legszomorúbb, hogy én nem egy újságíró vagyok, aki éppen csak püföli a billentyűket, mert akar egy szaftos sztorit írni valamiről vagy valakiről. Én magam is “szcientológus” voltam, ráadásul szinte az összes szcientológiában elérhető auditálási szinten végigmentem és a technológiát is jól ismerem, az aljától a tetejéig. Viszont rettentően szégyellem, hogy közöm volt ehhez a csoporthoz. Szerencsére én addig nem jutottam el, hogy akkora "agymosáson" menjek át, hogy a végén még egy 1 milliárd éves szerződést is aláírjak, ahogy ez az ötlet kiesett Hubbard fejéből egy napon, mikor még valószínüleg túl sok drogos hippi utazott a hajóján. Én valami miatt mindig is furcsának találtam ezeket az egyenruhában flangáló gyerekeket a szcientológiában, akiknek 1 milliárd éves szerződés volt a zsebükben...Egy pár hónappal korábban pedig még egy reggeli narancslét sem tudtak volna kifacsarni talán...(Nem akarom túlságosan megsérteni őket azért,...a szekta ezeknek a srácoknak a jó szándékát használja ki elsősorban sajnos...)

Szóval, csak röviden, Lori Hodgson még tizenéves fiát cserkészte és szervezte be a szcientológia Sea Org, az anyja kifejezett szándéka ellenére, aztán a végén még az anyja ellen is fordították a fiát. Tudom, ez abszolut nem egyedi eset a szcientológiában. Tényleg Dunát lehetne rekeszteni az ilyen történetekkel. Lori története csak egy a sok közül, amelyik arról szól, hogy hogyan teszi tönkre a családokat a szcientológia, miközben ártatlan pofát vág hozzá a legtöbb gondolkozásra kevésbé képes szcientológus.

lorihodgson.jpg

A történet szépsége még az, hogy mikor Lori fia, Jeremy is kilépett a Sea Org-ból végül, aláírattak vele, 16 évesen, egy 3 millió dolláros titoktartási szerződést. Egy 16 éves gyerekkel? És mit tudhat ő pontosan, amiért egy 3 millió dolláros szerződést kellett aláírnia arról, hogy nem fog beszélni? Már az amerikai bíróságon van ez az ügy is…Úgyhogy valamikor meg fogjuk tudni, legalábbis remélem.

Akármekkora "Ideális Orgokat" nyit David Miscavige, ezeket a problémákat egy nagyobb épület nem képes megoldani, mivel a szcientológia irányelvek és szcientológusok nem változnak meg egy újabb vagy egy nagyobb épülettől...

Lori történetéről angolul itt lehet többet megtudni

vagy itt.

A történetnek van egy ennél is szebb oldala. Egy példája annak, ahogy a szcientológia egyház kezel mindent.

Mi más mondanivalóm lehet még ezzel a társadalmat mérgező, anti-szociális gyakorlattal kapcsolatban, ami még ennél is rosszabb? A szcientológia azt írja a hivatalos oldalán, hogy a “kapcsolatmegszakítás egy öndeterminált döntés, amit a személy maga hoz meg.” Ismeritek ezeket a “saját döntéseket”, a szcientológia nyelvezetében, "öndeterminált döntéseket", nem? Ezeket a döntéseket soha senki nem befolyásolja. Azt jelenti ez a szcientológusoknak, hogy van mondjuk egy nagyon jó barátod vagy családtagod, aki akár 10-20 éven keresztül is melletted volt és segített téged, támogatott az életedben, uram bocsá’ még fel is nevelt esetleg téged stb…Aztán egy nap bemész a szcientológiába és valami titokzatos módon felfedezed, hogy a barátod vagy a családtagod egy “elnyomó” személy, mert éppen nem ért egyet a szcientológia dolgaival és ezért meg kell szakítanod a kapcsolatodat vele, ahogy ezt a szcientológia javasolja, ha folytatni akarod a szcientológiát. Máskülönben nem tapasztalhatod meg a csodálatos szellemi fejlődést a szcientológiában. Erre a “fantasztikus Hubbard felfedezésre” még büszke is pár teljesen agyament szcientológus az egyházban.

Viszont Tommy Davis, aki a szcientológia nemzetközi szóvivője volt pár éven át, míg 2011-ben otthagyta az egészet és eltünt a szcientológiából. Szóval ez a Tommy fiú ország és világ előtt tagadta, szemrebbenés nélkül a CNN-en, hogy létezne ilyen gyakorlat a szcientológia egyházban. Nézd meg ezt a rövid videót erről.

Zárásképpen, hogy reklámozzam nektek a hivatalos szcientológia weboldalt is egy kicsit, itt megnézhetitek, hogy a szcientológia hivatalos oldalán éppen elmagyarázzák, “mi is az a kapcsolatmegszakítás”. (Ami a nemzetközi szóvivő szerint nem is létezik a szcientológiában)

...és már csak egy végső komment:…biztosan nekem van itt egy-két borzalmasan félreértett szavam természetesen, egy pár tényleg teljesen agykárosult szcientológus szerint, de utolsó kérdésként felteszem, hogy mennyire lehet hülye egy szcientológus és mennyire csinálhatnak hülyét emberekből és saját magukból?

A bejegyzés trackback címe:

https://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/api/trackback/id/tr547399144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tigris49 2015.04.27. 23:42:58

Miért is nem lepődök meg? És még ők mondják, hogy szembe kell nézni a dolgokkal, konfrontálni kell a valóságot, akkor miről beszélnek? Saját magukhoz nem őszinték, akkor hogy legyenek másokhoz őszinték?

Ants Group · http://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/ 2015.04.30. 09:51:26

A szcientológusok azt sem tudják, hogy magyarázzák meg a világnak, hogy mit csinálnak pontosan...A "Clear bolygón" dolgoznak vagy ilyesmi, de valójában fogalmuk sincs arról, hogy mi az egyébként...:)
Azt hiszem, hasonló kicsit, mint a polgári Magyarország vagy az Europába tartunk tipusú tevékenységek, amivel igazán sok embert hipnotizálni lehet akár évtizedekre is..:)
süti beállítások módosítása