Fénysebességgel halad a Szcientológia szerte a világon. De hova?

I LOVE(D) Szcientológia

I LOVE(D) Szcientológia

Going Clear - A Szcientológia és a Hit börtöne – Teljes film - magyar felirattal

2015. április 17. - Ants Group

Végre itt van magyar felirattal a teljes dokumentumfilm egyben. Jó szórakozást kívánunk hozzá! ;) (Új ablakban nyílik meg a film.)

going-clear-a-szcientologia-es-a-hit-bortone-cover_copy.jpg

A 2015. március 29-én az USA-ban bemutatott nagysikerű HBO dokumentum film, amely a Szcientológiának azt az oldalát mutatja be, melyet évtizeden át rejtegettek, miközben megpróbálták elérni, hogy soha ne kerüljün ez napvilágra. Végre egy őszinte és alapos dokumentumfilm a Szcientológiáról.

Rendezte: az Oscar díjas Alex Gibney.

A film Lawrence Wright, a Pulitzer díjas író könyve alapján készült.

A premiert Amerikában több mint 1.6 millió ember nézte, mely az egyik HBO nézettségi rekord az előző 10 évet tekintve az amerikai HBO csatornánál.

Köszönet mindenkinek, aki részt vett a felirat elkészítésében és külön nagy köszönet Bonyai Péternek a felirat végső lektorálásáért!

Majd elfelejtettem. A haladó torrent film kedvelőknek.

A jó magyar srt. felirat letölthető innen:

A hozzátartozó Going Clear - HD film verzió torrentje pedig mondjuk innen:

Közben már a magyar HBO GO-n is megtekinthető a film. Nagy köszönet az HBO-nak! (Ahogy látom, még várni kell erre egy kicsit. Csak a promó van fenn.)

A bejegyzés trackback címe:

https://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/api/trackback/id/tr707375188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása