Fénysebességgel halad a Szcientológia szerte a világon. De hova?

I LOVE(D) Szcientológia

I LOVE(D) Szcientológia

Szcientológia – „MindFuck”

2015. május 05. - Ants Group

mindfuck-main-szcientologia_copy.jpg

Simi Valley interjúja 33 év szcientológia után.

Ez a most vasárnapi bejegyzésem második része. A korábbi posztot elolvashatod itt a témával kapcsolatban.(kicsit átszerkesztve, frissítve)

Ha esetleg azt gondolod, hogy a szcientológia csak egy vicc az emberek életében, akkor nézd meg ezt a rövid videó interjút most. Ez a hölgy 33 évet töltött el a szcientológiában, miután 2012-ben kilépett (elszökött). Neki ennyi idő után nem kilépni, hanem szó szerint menekülnie és bujdosnia kellett, amit előtte fél évig tervezett meg a közösségben, melyben sok évet töltött. Ez a hölgy egy nagyszerű zenész volt, mielőtt belépett a szcientológiába.

simi-valley.jpg

Ez az egyik sarkalatos pontja ennek a dolognak. Nagyszerű, képzett, tehetséges embereket szippant be ez a szekta. A második dolog, ami ebből a videóból kiderül, hogy ténylegesen mennyire meg vannak félemlítve az emberek ebben a vallásban és mennyire félnek beszélni a szcientológiáról. Ez megválaszolja azt a pár nappal ezelőtti kérdésemet is, hogy miért nem látsz magyar, régi szcientológusokat az interneten túl sokat írni vagy beszélni. Nézd meg Simi Valley hogyan tette első nyilatkozatát. Az arcát nem merte akkoriban mutatni, még pár hónapon keresztül. Ez a videó 2013 elején készült. Simi kilétét csak később merte felfedni. Most pár napja került csak fel a youtube-ra ez a videó interjú vele. Simi OT VII-es szinten volt, mikor kilépett a szcientológiából. (gyakorló szcientológusoknak kötelező lenne ennek a videónak a megtekintése is, ahhoz hogy tudják valójában, mi a szcientológia és mit tesz emberekkel. Mi a szcientológia terméke VALÓJÁBAN és hosszútávon...)

 

Ha még nem láttad volna eddig, egy jó hétvégi filmként, nézd meg az HBO új nagysikerű dokumentumfilmjét: 'Going Clear - A Szcientológia és a Hit börtöne' címmel, itt.(magyar felirattal)

Több részlet Simi Valley történetéről angolul itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/api/trackback/id/tr667431432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása