Fénysebességgel halad a Szcientológia szerte a világon. De hova?

I LOVE(D) Szcientológia

I LOVE(D) Szcientológia

A Szcientológia új megfigyelési botránya

2015. április 13. - Ants Group

sci-spy-scandal-main.jpg

Még csak pár napja volt a premierje a ‘Going Clear – A Szcientológia és a Hit börtöne’ című új HBO dokumentumfilmnek, amely 10 éves rekord nézettséget hozott az HBO-nak már az első estén Amerikában, most néhány nappal később újabb botrányos eset került felszínre az amerikai médiában a Szcientológia nevetséges és sokszor vérlázító működésével kapcsolatban, amelyet a mai videóm ír körül. Miről szól ez a dolog pontosan?

Úgy tűnik, hogy a Szcientológia vezetője David Miscavige és az OSA srácok (szcientológia kémek, ők magukat csak Különleges Ügyek Irodájának hívják) nem alhatnak nyugodtan túl sokáig, mivel mostanában nehezen tudják megakadályozni, hogy az évtizedek alatt - a szcientológia által - felhalmozott kosz, ne ömöljön szét a világban. Az is felsejlik ebben az ügyben mostanában, hogy mi a valódi baj a szcientológiával. A baj alapvetően abból ered, hogy a szcientológia egyszerűen csak nem kompatibilis a mai világgal. Mit várjunk egy olyan “technológiától”, melyet majd 60 éve fejlesztettek ki és tilos “upgrade-elni”, tilos fejleszteni és tilos csúnyát mondani róla. Pontosabban egy ember fejleszthetné tovább, de ő már meghalt pár évtizede.

Valószínűleg a Szcientológia soha nem is volt “kompatibilis” a világgal – esetleg a 70-es években a hippi korszak körül igen –, manapság az egész egyre csak furcsábbá válik. Még inkább igaz ez, amikor elolvasod az átlagemberek hozzászólásait ezzel a témával kapcsolatban, mondjuk a youtube-on a videók alatt. Természetesen a szcientológia letiltja a szabad hozzászólásokat a saját hivatalos videóihoz, nehogy véletlenül megismerjék a valóságot és a kommunikáció valós mivoltját a 2010-es években a Teegeeack-en (a Föld bolygón).

Na, most ismét hadd térjek rá a mai témára.

Bonyai Péter már a saját blogjában pár nappal ezelőtt beszámolt erről a botrányról röviden. Én most hozzáteszek egy kicsit ehhez itt.

Röviden, a botrány abból robbant ki, hogy Amerikában rendőrök véletlenül elkaptak egy magánnyomozó fickót, akinél illegálisan tartott fegyvereket és rengeteg lőszert találtak. A meglepetés a sztoriban akkor következett, mikor a vallomásában az úr elkezdte elmondani, hogy neki a Szcientológia Egyház megbízásából már másfél éve az a munkája, hogy Ronald Miscavige-t, a jelenlegi szcientológia fővezér, David Miscavige édesapját kell non-stop megfigyelnie.

A többit a videóban megnézhetitek itt és aztán ha van még kedvetek tovább olvasni, hozzáteszek egy pár dolgot még, különvélemény gyanánt a témához, (a video hossza: 3:39 )

Na most, mi a poén ebben az egész ügyben? Az hogy itt most egy állítólagos egyházról, meg vallásról beszélünk.

(Hát, innen folytatom majd ezt a kis apró bejegyzést :) Kattints a "követem" gombra felül a sarokban és nézz vissza később újabb hírekért ill. videókért a témával kapcsolatban. Vagy ha van kedved, oszd meg ezt a posztot pár helyen az ismerőseiddel! Köszönöm!) -- Xenu

A bejegyzés trackback címe:

https://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/api/trackback/id/tr517365630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása