Fénysebességgel halad a Szcientológia szerte a világon. De hova?

I LOVE(D) Szcientológia

I LOVE(D) Szcientológia

NEUROTOLÓGIA - Én mindig hinni fogok benned

2015. április 19. - Ants Group

snl-neurotology-main_copy.jpg

Hiszem, hogy az életben megtörtént igaz dolgoknál nincs viccesebb. A mai videóm valószínüleg ennek az egyik bizonyítéka, mivel megtörtént eseményeket ír le.

Még valamikor az ezredforduló után voltam kint Floridában a FLAG-ben. Ez a szcientológia egyik legmagasabb szintű szolgáltatási bázisa. Szóval, akkor bemutattak egy új szcientológia zenei videót ott a szcientológiáról, “We Stand Tall” (szabadon fordítva: “Egyenesen állunk”) címmel, melyet David Miscavige állítólag azért készíttetett, hogy ezzel is megünnepelje az Amerikában megszerzett adómentességet az egyház számára.

Az amerikai NBC – SNL(Saturday Night Live) 2015. április 4-i műsorában bemutatták ennek a videónak az SNL változatát, amely szerintem félelmetesen jól sikerült szcientológia paródia lett. Ezt magyarosítottuk most. :)

Jó szórakozást hozzá. :) Nézd meg itt, és oszd meg ha tetszik. (a video hossza: 3:23)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/api/trackback/id/tr777382154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása