Fénysebességgel halad a Szcientológia szerte a világon. De hova?

I LOVE(D) Szcientológia

I LOVE(D) Szcientológia

Larry 'Denise' Brennan – A Szcientológia vallásnak álcázása (Tudomásjelentés 1)

2015. április 25. - Ants Group

scientology-knowledge-report_-c.jpg

Azt is írhatnám itt az elején, hogy egy másolat ebből a szcientológia etika osztályának, egy másolat pedig a világnak. Vicces kérdés, de létezik olyan, hogy valami vallásnak álcázza magát, mindeközben tudománynak is gondolja magát?

 

Íme a mai rövid videó a téma bevezetéseként: (hossza:1:56)

Larry Brennan(1952-2014)(OTVII) egy magasrangú szcientológus Sea Org tag volt, 28 évet töltött el szcientológusként. Ő volt az egyike legmagasabb pozícióban lévőknek, akik a szcientológia Sea Org Különleges Egységénél(Washington DC-ben) dolgoztak, amely annak idején létrehozta és végrehajtotta a szcientológia “vállalattá” történő átszervezését a 80-as évek elején. (Egy ideig a Guardian’s Office jogi ágazatának nemzetközi igazgatója is volt) ( Guardian’s Office = A mai szcientológia Különleges Ügyek Irodájának, másnéven OSA-nak, az elődje)

special_unit_and_wdc_1983.jpg

Larry 1978-ban Angliában, Saint Hill-ben házasodott össze Sandy-vel, aki szintén szcientológus volt. A kislányuk Kimberly az egyik szcientológia bázison született és ott nevelkedett fel. 2001-ben, a Sea Orgban folyó visszaélések és folyamatos hazugságok miatt megszökött a Sea Orgból és nem tért vissza többet oda. Larry segítette a lányát a Sea Org-ból történő kimenekülésben.

Larry szintén otthagyta a Sea Orgot és a szervezett szcientológiát, ezután az egyik fő frontvonalbeli szcientológia ellenes aktivistává vált.

 

denise_brennan4-e1407910584773-c.jpg

A mai rövid tudomásjelentés videóban Larry röviden beszél arról, milyen erőfeszítéseket tettek akkoriban a szcientológia vallásként történő álcázásában és hogyan tették ezt.

Ez a video a "Tudomásjelentés" című sorozat első része itt. A dokumentum sorozatot “Knowledge Report” címmel Mark Bunker készíti és ő biztosít rövid bepillantásokat a készülő dokumentumfilmjébe. Ezekből az előzetesekből magyar felirattal több is fel fog ide kerülni.

Ez egy rövid, de annál érdekesebb videó sorozat a szcientológia folyamatos hazugságainak, csalásainak leleplezésében. Én ennek a sorozatnak csak azt a címet adnám, hogy “Tudomásjelentés – bevezetés a szcientológia etikába”. Avagy: ami a “Going Clear” –ből – még most - kimaradt.

(Larry ‘Denise’ Brennan 2014 –ben hunyt el. Őt és a szcientológia csalásainak leleplezésében végzett bátor tevékenységét és munkáját sosem felejtjük el!)

Több infó Larry-ről ide kattintva érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/api/trackback/id/tr557397656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása